Het verhaal achter de naam Andéra Advies

De naam is ontstaan na het spelen met de letters van de naam Andrea. Wat ik belangrijk vind, is dat een naam een betekenis heeft. Een naam bedenk je niet maar ontstaat.

 

Wanneer je Andéra van achter naar voren leest staat er: are DNA. Voor mij betekent dit je authentieke IK, blauwdruk. Je IK wordt gevormd door DNA en die is uniek. Hoe mooi is het om je authentieke IK te ontdekken.

 

De naam van mijn website is www.andera.me. De Me als extensie staat ook voor de IK. Hierdoor is er een dubbele bevestiging dat je er mag zijn en dat je je ware en authentieke IK mag ontdekken.

healingstone

Wie is Andéra Advies

nicole van eerde

Ik ben Nicole van Eerde geboren op 6 november 1970 in Haarlem. Leren en school vond ik maar niks. Op de lagere school was ik liever bezig met kinderen in de klas te helpen met rekenen of in een lagere klas helpen in een groepje met lezen. Maar ook koffie zetten voor leraren. Na de lagere school heb ik 7 jaar havo gedaan, helaas geen diploma behaald. Ik ben toen de opleiding Applicatiebeheerder gedaan.

 

Uiteindelijk ben ik gaan werken. Eerst als boekhoudkundig medewerkster want boekhouden dat lag mij wel. Ik heb binnen veel verschillende organisaties gewerkt en in verschillende rollen. Het Human Resources vakgebied had mijn interesse en daar ben ik ingerold. In 2019 heb ik mijn MBO 4 diploma Medewerker Human Resources behaald.

 

In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende trainingen en opleidingen gedaan op het gebied van persoonlijke groei en spiritualiteit om te kijken wat mijn pad is en welke tools ik kan inzetten om anderen te helpen.

Sardinië 2019

In september 2019 ben ik met een groepsreis naar Sardinië geweest. Buiten dat deze reis een uitdaging voor mij was, was het ook een persoonlijke ontwikkelingsreis. Op vakantie met mensen die ik niet ken. Er was voor iedere dag een programma. Buiten de groepssessies in en bij het hotel, hebben we ook heel veel genoten van de mooie natuur.

 

Op dit eiland is de energie anders en sterker. Het mooie in deze natuur zijn de helende stenen. Door op deze stenen te gaan zitten, liggen of tegenaan te gaan staan voel je de kracht / energie van deze stenen. De energie herstelt plekken in je lichaam die geheeld of hersteld mogen worden.

 

De gids waar ik mee sprak tijdens 1 van de wandelingen vertelde mij dat deze stenen op natuurlijk wijze doen wat ik met een Access Bars® behandeling doe. Beide manieren maken gebruik van energie om plekken lichaam schoon te maken en op te ruimen.

healing stone